Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Aktuális

A Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége felnőttképzési törvény alapján engedélyezett (FET) képzéseket hirdet egyházi és civil fenntartású köznevelési intézmények számára a 2024/2025 tanév I. félévére.

Idén 150 tehetségpontot akkreditált két részletben a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége. A téli időszakban 93 intézmény, tavasszal pedig újabb 57 tehetségpont minősítési folyamata zárult le. A tehetséggondozás terén kiváló munkát végző intézmények 2024. június 28-án ünnepélyes keretek között vehették át az akkreditáció eredményét tartalmazó oklevelüket.

Az elmúlt négy évben számos tehetséggondozáshoz kapcsolódó oktató jellegű videófilmet, illetve az interneten elérhető és letölthető tudományos cikkeket, ritkábban könyveket tettünk fel az Európai Tehetségközpont Facebook oldalára, amelyek most öszzegyűjtve is elérhetők.

Beszámoló a Matehetsz júliusi nyílt képzéseiről

A Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége felnőttképzési törvény alapján engedélyezett (FET) képzéseket hirdet egyházi és civil fenntartású köznevelési intézmények, intézménytámogató alapítványok számára!

A tehetségpontok a Matehetsz Tehetséghálózatának csomópontjai

A felnőttképzési törvény alapján engedélyezett képzésen való részvételre pedagógusok, pedagógusok munkáját közvetlenül segítő szakemberek és szülők jelentkezését várjuk.

A felnőttképzési törvény alapján engedélyezett képzésen való részvételre pedagógusok, pedagógusok munkáját közvetlenül segítő szakemberek és szülők jelentkezését várjuk.

2024 tavaszától a Matehetsz egy hiánypótló podcast sorozatot indít el „Fejezetek a magyar tehetséggondozás történetéből” címmel. A sorozat célja, hogy megszólaltassa a tehetséggondozásnak mindazokat az ikonikus szereplőit, akik már az 1980-as évektől kezdve ráéreztek a tehetséggondozással kapcsolatos nemzetközi változásokra és megalapozták a hazai tehetségpolitika jelenét.