Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Tanulmányi versenyekről gyorsan, egy helyen

2023. szeptember 29.

A Matehetsz által működtetett tanulmanyiversenyek.hu oldalon korábban beküldött versenyek aktualizálására, új versenyek beküldésére bíztatunk minden versenyszervezőt

A Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége évek óta lehetőséget biztosít diákok részére szervezett versenyek több kategória alapján szűrhető, rendszerezett megjelenítésére a https://tanulmanyiversenyek.hu oldalon.


A tavalyi évben új lendületet vett a szervezők részéről az információk beküldése, így még több szülő, diák, pedagógus látogatta a weboldalt, mint a korábbi években. Továbbra is arra törekszünk, hogy az adatok széleskörűek és frissek legyenek az adatbázisunkban. Tudjuk, hogy az Oktatási Hivatal oldalán szintén található egy nagyon jó és alapos nyilvántartás a versenyekről, ezeket a mi oldalunkon is külön hivatkozással megtalálják.


Arra biztatjuk Önöket, mint versenyszervezőket, hogy amennyiben idén is megrendezik korábbi versenyüket, amit már beküldtek nekünk, akkor a beküldött leírást a "Verseny módosítás" oldalon aktualizálják. Amennyiben a verseny eddig még nem szerepelt adatbázisunkban, akkor az "Új verseny beküldése" oldalon tudja ezt regisztrálni. A lejárt felhívások a „Korábbi évek versenyei” szűrő alatt továbbra is megtalálhatóak az adatbázisban.

A megosztásokat és az együttműködést előre is köszönjük!